Skal et telefonnummer overføres til en ny eier? Da må nummeret først fristilles av dagens eier.
Når et nummer fristilles, gir du tillatelse til at nummeret kan overføres til en annen kunde eller bedrift.
Slik gjør du det i Din Bedrift:
- Logg inn i Din Bedrift
- Velg abonnementet som skal overføres
- Klikk Administrer
- Velg Fristille nummer
- Bekreft valget
Velg fristillingstype
Uten frist
- Nummeret forblir fristilt til overføringen er gjennomført.
Med frist
- Den som skal overta nummeret må fullføre overføringen innen den valgte fristen. Hvis fristen utløper, kan abonnementet enten avsluttes eller fortsette å være aktivt, avhengig av valget du gjør.
Informasjon om fristillingen sendes automatisk på SMS til brukeren av nummeret.
